Евгени Генчев явно е решил да спре да бъде малко момченце, на което татко му плаща всичко. Пианистът е започнал да събира пари за сватбата си с Валерия Георгиева, с която се запозна в „Ергенът 2“.

Музикантът стигна дъното, след като за първи път се пусна да свири в ресторант. Мнозина вече го подиграват, че е станал кръчмарски пианист.

Преди дни Евгени е свирил в елитен ресторант в столичния квартал „Симеоново“. Входът е бил цели 140 лв., което е нелепо за ресторант.

За една вечер Евгени напълнил джоба си с няколко бона, но за сметка на реномето си. Той е свикнал да свири само в зали и по концерти, а не докато публиката му похапва пред него. Унижението е огромно, но Валерия няма пукната стотинка и затова ще трябва да преглътне егото си, ако иска да се ожени за нея.

И докато Евгени се чуди как да спести пари за сватбата, егоистката Валерия харчи и харчи, имайки огромни задължения към приюти за кучета. Годеникът й се подлага на унижения, за да спестява, а тя харчи повече от това, което има. Не изглежда никак честно, но той сам си я избра.

Генчев все пак доказа, че обича своята избраница. За друга едва ли би се превърнал в кръчмарски музикант, който свири на уше.

Източник: Crimesbg.com