Валери Божинов с ексклузивни разкрития за брака си с Николета Лозанова още от самото му начало!

Една огромна, гадна лъжа и фалш - това е представлявал бракът между Николета Лозанова и Валери Божинов, при това още от самото му начало. Този медиен шок предизвика самият футболист, който не издържа и ден повече на поръчковите статии на бившата си съпруга против него и каза цялата истина. Дори и тя да го направи смешен в очите на хората.

Оказа се, че кошмарът за Валери Божинов не е започнал преди няколко месеца, когато с Николета се разделиха. Не е стартирал дори преди година, а е налице още от самото начало на брачния им живот. Тъй като дори преекспонираната им сватба била нагласена по желание на Николета.

[caption id="attachment_338161" align="alignright" width="300"]Валери Божинов Валери Божинов предизвика сензация с наистина шокиращата истина за брака си[/caption]

"Писна ми! Знае ли някой в какъв ад живея от години, че си позволяват да ме клеветят и чернят пред децата ми?! Свърши се вече - кой, каквото ще да казва, но си върнах живота. Събуждам се истински всеки Божи ден, без да се налага да позирам и да репетирам сценария, който друг ми е написал", ексклузивно разкри Валери Божинов, избухвайки пред свои най-близки приятели след мача на националите с Италия.

Отвратен от Николета Лозанова, която поръчала срещу него дори клеветата, че е преспал със Светлана Василева, Валери Божинов скъса синджира и изплака мъката си, без значение какво ще му донесе истината.

А тя е, че Валери се оженил за Николета Лозанова след изрично поставения от нея ултиматум, за да натрие носа на Алисия. "Валери никога не е бързал с брака и сигурно нямаше да предложи на Николета поне до раждането на Никол, но тя го хвана в капана. Целта й бе една единствена - да унизи Алисия, тъй като не й стигаше, че й открадна мъжа и бащата на Валерко. Валери сам осъзна това дни след сватбата, но вече беше късно", разкриват близките до футболиста.

Оттам нататък започнал и адът за него. Животът му с Николета се движил по точно написан сценарий, в който позите, селфитата и ролите на самоотвержени съпрузи били всичко. Докато истинските отношения буквално изчезнали.

"Стигна се дотам, че ако няма камера, телефон или външни лица, двамата с нея не можехме и една дума да разменим като хората. Появеше ли се свидетел обаче, тя моментално ми се увисваше на врата и се правеше на влюбена. Понякога й се получаваше толкова добре, че почти започвах да й вярвам", разкри с огромна болка Валери Божинов пред близките си авери.