Валери Божинов заряза Николета

Футболистът Валери Божинов ще се раздели със съпругата си Николета Лозанова. Според най-прясната клюка ритнитопковеца е подписал договор с по-неизвестния италиански тим „Тернана”, където ще играе до края на сезона. Благоверната му отказала да го последва в Италия , любимата страна на бившия на поп фолк певицата Алисия. Валери Божинов обаче бил на седмото небе от щастие, че се завръща на Ботуша и хич не се притеснявал от реакцията на Николета, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_324985" align="alignright" width="300"]Валери Божинов и Николета се разделят Валери Божинов и Николета се разделят[/caption]

Моделката изобщо не искала мъжа й да рита зад граница. Според най-прясната клюка хубавицата си е уредила предаване по Би Ти Ви със старото заглавие и страшно се кефила, че ще продължи да е водеща, разбра и Kluiki.bg.

Манекенката била съгласна да работи и за по-малко пари, но само и само да е на екран. Тръпката и звездоманията така я обладали, че била готова на всичко, стига отново да е в ефир. Николета Лозанова изпадна в шок, след като се разбра, че предаването й „Поверително от NL” по ТВ 7 отива в нафталина.

В Италия я очаквала съдбата на примерна домакиня, която по цял ден не прави нищо и само се залисва с детето си, пише в. „България днес”. Затова Николета била готова да се раздели с Валери Божинов временно, но да продължи да развива като телевизионерка. Мъжът й пък адски копнеел да се махне от България, защото фенове и приятели не спирали да го бъзикат, че кариерата му свършва като играч в „Левски”.

Близки до семейството обаче се кръстят да не се сбъдне пророчеството на гадателката Лаура с арменски корени, твърди неназован източник. Врачката предрекла преди време, че Валери Божинов и Николета ще се разделят окончателно. Ясновидката била известна сред хайлайф средите с точните си попадения.

Лаура познала, че продуцента Андрей Арнаудов ще се раздели със сръбкинята Даниела и Лора Крумова ще мине под венчило. Имала и още много верни прогнози.