В изминалата седмица на предаването Черешката на тортата бяха представени серия от победители в друго кулинарно предаване, с водещ Виктор Ангелов.

Определено участниците тази седмица показаха на какво са способни в кухнята, имаха много идеи и дадоха прекрасни предложения на зрителите, а лекотата с която готвеха показа професионализъм.

Съвсем заслужено и според нас, Валентина спечели поредна награда за готвенето си. Плакета отиде при нея с цели 40 точки дадени й от колегите. Тя предложи много хубаво и явно добре сготвено балансирано меню, дори най-критичния й колега Реджеп успя да даде пълен актив от десет точки за Валя.

Докато снимаше своя епизод от Черешката, Валентина призна, че за нея Манчев ще остане господин Манчев, защото шеф казва само на тези, с които е готвила в една кухня.

И така и си остана, финалните й думи бяха благодаря г-н Манчев. Дали е подценяване или поредна принципна позиция на Валя не знаем, но това направи впечатление на мнозина. А Манчев трябваше да приеме, че препратките към едно друго предаване тази седмица бяха много повече отколкото акцента към неговото шоу Черешката на тортата. Седмицата обаче бе интересна и много забвна и за гледане.