На първата снимка виждаме Ники Илиев и Саня Борисова в най-хубавия им любовен период. Двамата бяха женени доста години, но впоследствие се разделиха, заради нежеланието на Саня да роди дете и да увеличи семейството им - нещо, за което Илиев мечтаеше.

Е, днес двамата отново са без деца, но всеки продължи по пътя си. Ники се е отдал на работата си, а Саня търси мъж, но без успех. Актрисата все не може да случи на този, за когото мечтае - а именно, да има очи само за нея, да й е сродна душа и да я обича безпределно. Въпреки че се старае. И само как се старае...

В тази Саня се влюби Ники Илиев, днешната няма нищо общо! (Борисова си "разчекна" устните - ШОК СНИМКИ)

Ако погледнем фотото на двамата бивши, а после новите снимки на Саня, разликата боде очите. Актрисата се е подлагала на процедури за хубост, но много хубост... знаем поговорката.

Тя яко е прекалила в оформянето на устните си, които са направо "разчекнати" от хиалурон. Потребители я сравняват с жабешка уста, която идва твърде голяма и широка за нежното й лице.

"Не от пластики имаше нужда тя, а от промяна в мисленето. Отдавна не е момиче, а жена на средна възраст - на 40 е, трябва да я вълнуват далеч по-различни неща", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com