Днес в районния съд в столицата се гледаше делото за обида и клевета, които Диана Димитрова нанесе на Юлиан Вергов. Самият Вергов не присъстваше на заседанието, но там беше неговата колежка и вярна приятелка Ваня Щерева.

Всъщност Юли заведе иска срещу Димитрова в мига, в който обвиненията й срещу него за побой паднаха, бяха отхвърлени поради липса на доказателства, а тя, въпреки това, написа дълъг статус в нета, пълен с обиди към него.

Това припомни и чрез скрийншот днес на магистратите и Ваня Щерева, която доказа, че Диана Димитрова е нарекла оправдания от съда Юлиан Вергов "изрод", "рецидивист" и човек с "психични отклонения".

"Извинете, но това нещо го чете цяла България. Тези думи опетниха името на Вергов, който през цялото време, докато траеше процесът срещу него, запази мълчание. Той не си позволи нито един коментар, какво остава за обидна дума към обвинителката му, а тя, след като магистратите се произнесоха, продължи да обижда и напада", каза в залата Ваня Щерева.

Диана Димитрова отказа показания към този етап и може би ще ги даде на следващото заседание, което ще е през юли. Тя обаче заяви извън залата, че вероятно ще бъде осъдена.

"Губя вяра в справедливостта в тази държава. Не само насилникът ми бе оневинен, но сега сигурно и аз ще бъда изкарана виновна", каза актрисата.

Източник: Crimesbg.com