От май месец Митко Андонов и съпругата му Никол Андонова не са се показвали заедно, особено в мрежата, в която иначе бяха далеч по-активни. Знаем, че хотелиерът Андонов е първият съпруг на Мара Отварачката и баща на щерка й - Марая.

Бракът му с Мария обаче изтрая по-кратко и от мартенски сняг, за сметка на което вторият му брак с Никол е валиден и до днес. Двамата са заедно вече доста години и имат момченце, но напоследък все по-често започна да се говори за проблеми в рая им и забежки от страна на Димитър.

В развод ли са бившият на Мария - Митко Андонов и жена му Никол?! (хубавицата сияе до нов мъж - СНИМКИ)

Открито източници разказваха за любовница, която той спокойно водел на море, в чужбина, по яхти и прочие, а като следим профила на Никол, като нищо може да се окаже вярно. Само че, за разлика от Мария, Андонова не е седнала да реве и да се жали, а си гледа бизнеса и живота.

Днес тя се пусна в опасна близост с нов мъж, млад и красив при това, който очевидно е рожденик. "Ти не си едно нещо, ти си милион малки и отделни неща", му написа Никол, очевидно изпитваща силни чувства към въпросния.

Дали бракът й с Митко скоро ще отиде в миналото, предстои да узнаем тепърва, но в профила на дамата още фигурира семейният статус "омъжена".