Бориса Тютюнджиева предупредена от Младжов, но това не стигнало и е вкаран човек да следи красавицата

В "Къртицата" има човек, който следи изкъсо Бориса Тютюнджиева. Този човек е подкупен от приятеля й Михаил Маджаров, пише Skandalno.net. Възлюбеният на красавицата бил много ревнив, а задявките на Бориса с Боби направо му дошли в повече. Затова той решил да вземе нещата в свои ръце, преди да стане за смях пред цяла България като рогоносец.

Михаил веднага се свързал с човек от "Къртицата" и му обещал солидна сума след шоуто, стига нищо да не се случи между Бориса и Боби, както и с останалите мъже в риалитито. Разбира се, този човек не е известен, но се счита, че е жена, тъй като всеки мъж е потенциално заподозрян от Младжов, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_310472" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева следена в "Къртицата" Бориса Тютюнджиева следена в "Къртицата"[/caption]

Възлюбеният на Бориса Тютюнджиева е голям ревнивец и подкупът му в "Къртицата" не е единственият му начин да следи хубавицата. Преди старта на шоуто, той изрично й е казал, че види ли по-специални отношения с мъж, ще си изпати жестоко след това. Очевидно Бориса наистина се е стреснала от заплахата.

Първоначално, като всяка 23-годишна девойка, и Тютюнджиева започна по-безразсъдно в "Къртицата 2". Забелязваха се искри между нея и Боби, граничещи даже с флирт. В последствие обаче, явно и чрез намесата на подкупения съквартирант, Бориса даде да се разбере, че нито Боби, нито който и да било в предаването представлява интерес за нея.