Писателят и бивш панелист на Гала - Илиян Любомиров потресе мрежата с признанието, което направи и което беше уж на шега, но се оказа горчивата истина. Той се измайтапи, че ако искаш да си в мир у дома, трябва за всичко за се съгласяваш с жена си. Било като нов софтуер - гледаш го, разучаваш го, но накрая натискаш "ОК" и се примиряваш.

Всъщност думите на Любомиров не са виц, а са самата истина за отношенията му с Пипи, разкриха близки до семейството им хора. А причината е ясна - фактът, че тя е по-популярната от двамата, има по-добра и сигурна работа и най-вече - има връзки и контакти.

Като дъщеря на Аня Пенчева и Сашо Диков, Пипи си е родена с привилегии, на каквито мъжът й никога не се е радвал. Нещо повече - Илиян не би могъл да поддържа този стандарт на живот, ако Петя Дикова реши да го зареже и да си гледа сама децата.

"Сашо и Аня й угаждат винаги и й помагат, а Диков главата ще скъса на Илиян и ще му разкаже играта, ако нарани щерка му. Няма да си намери място из цяла София... Така че неговата е ясна - ще слуша и ще изпълнява желанията на Петя, ако иска да се радва на хубав живот", коментират източниците.

А самата Пипи била повече от доволна, че има такова влияние над мъжа си.

Източник: Crimesbg.com