Фурията Кали, която преди време не спираше да се произнася колко е против прекомерните естетични корекции и колко не си крие бръчките и годините, днес направи рязък завой. Поне това отчитаме от снимката, която пусна в мрежата и която откровено шокира мнозина.

Защото на фотото хем е Кали, хем не. Певицата показва уста, на която да завиди и големият Миг Джагър, с когото се бъзикат, че яде вафлите напряко. Устата на Кали е досущ като на Жокера - не просто пълна и сочна заради поставен хиалурон, а уголемена на дължина. Как се постига това чудо и ние още се питаме.

Вероятно своенравната изпълнителка просто е прекалила с фотошопа и се надяваме да е така, а да не се е обезобразила реално. Прави впечатление, че тенът на лицето й също е усърдно изравнен като не се вижда и една бръчица.

Близки до Кали подшушнаха, че каквото и да разправя, тя е жена и съответно е суетна. А и знаем, че не си пада по по-възрастни от нея мъже, следователно трябва да го играе младичка, за да спечели интереса на по-малките от нея красавци.

В момента Кали няма сериозна връзка или поне не иска да я разтръбява на всеослушание, знаейки какъв беше изходът от предишните й такива. С трима сина от трима различни мъже, певицата се прочу, но май е решила да не увеличава още отбора.