Роксана вбеси зрителите

Роксана се превърна в една от най-недолюбваните участници в Хелс Китчън

Ромската перла е една от любимките на иначе строгия шеф Виктор Ангелов. Само че феновете на готварското шоу никак не харесват поп фолк дивата.

Роксана е в отбора на известните, а зрителите недоумяват с какво точно е известна певицата, че да има честта да се подвизава в този тим.

Само че никой не подозираше, че певицата, която от ромски произход, не умее да готви. Те са изненадани от нейното незнание при приготвянето на кулинарните вкусотии, които Роксана не умее да приготвя с вещина.

А залитането на шеф Ангелов към нея  и непрекъснатите хвалби, които й отправя, зрителите разбраха от какво е провокирано. И то е, че кулинарния ас обожава чалгата и затова е в екстаз към певиците от лекия жанр.

Само че феновете на кулинарното предаване не споделят неговия ентусиазъм.По мнението им Роксана не спазва елементарни хигиенни изисквания за работещите в кухнята.

Тя винаги се появява с разпилени коси в кухнята, като не прибира косите си под специалната шапка, за да не попаднат косми в приготвените от нея ястия. А орловите й нокти са още по-противни от неприбраните й коси.

„Не стига че не умее да готви, ами с тези огромни, орлови нокти направо ми пресяда, ако трябва да хапна от приготвеното от нея“, коментират в мрежата.