Възпълната Пам Велидис предизвика невиждан екшън в „Ергенът“

Във вторият сезон на „Сървайвър“ ври и кипи още със старта на шоуто.Рубенсовата Пам Веладис провокира страстите на момите още с появата си.Пламена Великова, както е истинското име на плюс сайз модела, предизвиква истински женски бой в шоуто за женитба.

Още с влизането на Пам Велидис, пловдивчанката Габи я обиди на килограми. И това бе чуто от пълната моделка, но тя не реагира грубовато, а си премълча.

В снощната борба с балоните капризната силиконка Габриела също се оплака от двубоя с Пам, като я обвини, че я наранила.

Но зрителите никак не харесват Габриела, макар тя да се счита за най-красивата участничка, в чиито крака неминуемо ще падне ергенът Евгени.

И не само заради нахаканото й поведение, „подплатено“ с простотия, но и заради „занаята“, който упражнява извън формата. Въпреки че се представя за безработна, Габриела упражнява най-древната професия, като дори има тарифи в съответните сайтове за възрастни.

И именно по тази тънка струна я удря  и сразява Пам Велидис. Защото тя признава, че не е само секс машина, а и доста желана и търсена. А „оборотната“ Габриела реве за мъжко внимание и сама си вдига цената, в което не вярват останалите й конкурентки.

А признанието си Пам направи пред предишната участничка в шоуто Алекс Гърдева. Тя влиза в „Ергенът“, като им задава интимни въпроси, на които те трябва да отговорят искрено. Именно заради истината настава женски бой, а тази вечер ще видим кой участва в него и кой е победител.