Жената на Крум Савов получи як хейт в „Черешката на тортата“

Зрителите бяха подложени на „невъобразим тормоз“. Причината се оказа половинката на Крум Савов в кулинарната вакханалия „Черешката на тортата“. За да й помага, тя бе поканила специалистка по диетично хранене.

Зрителите обаче така и не успяха да узнаят нито едно кулинарно изкушение от тази интересна ниша на готвенето. Но пък се насладиха на килограм от силикон и  голотия в процеса на подготовката на ястията.

Мая Савова не успя да запали зрителския интерес с интересни хрумки в диетичното меню, но пък центрира интереса в пищни силиконови форми.

Нейна помощничка се оказа екс републиканска шампионка по фитнес Елица Жекова. Която Мая на спортния журналист нежно представи като „гуру в диетичното хранене“.

Само че освен екстеншъни, силикон на килограм, пищно деколте, огромни джуки и лигавене пред камерите, нищо сносно не видяха почитателите на кулинарното шоу.

„Гнусно, поне да си бе прибрала гривата в шапка, за да не ръси косми на кило. Пък и  с тези дълги нокти, как ли ще приготви храна, от която да не ти се догади“, „Тази повече прилича на щерка на Анита Мейзер или сестра на Благо Джизъса, с тези бели, конски зъби“, попиляха феновете на предаването двете „готвачки“.

Източник: Лупа.бг