Модната шефка Ивет Григорова е в ситуация на тотална безизходица, касаеща личния й живот. Докато бизнесът й се развива добре, в любовен план драмата става все по-голяма, а причината е, че не може да дари с дете любимия си мъж.

Знаем, че 52-годишната Ивет е лудо влюбена и в няколко годишна връзка с далеч по-младия от нея Атанас Минев. Въпросният няма деца и разбира се, се надява да стане баща. Възрастта на Ивет обаче е сериозна пречка за мечтата му и бизнес дамата се бои да не го изгуби.

Преди две години Ивет стана баба на малкия сладур на щерка си Луиза Григорова, когото нарекоха Бран. Тя не се тревожи, че я наричат "бабо", защото има самочувствието на младееща и много красива за годините си жена. Затова и решила да опита няколко пъти да зачене от Атанас, но към момента поне без успех.

Ивет не може да приеме спокойно нещата, още повече, че една Елена Йончева стана първескиня на нейните години. Но, както знаем, тези неща са индивидуални за всеки.

Припомняме, че заради любовта си към младия Атанас тя заряза бившия си съпруг и баща на втората й дъщеря - Евгени. С Наско се запознали след негова покана и настоятелно ухажване в социалната мрежа. Ивет първо се дърпала, но впоследствие "захапала кукичката" и хлътнала до уши.