Кейт Мидълтън е загубила последната си битка с кралица Елизабет Втора

Медиите в Англия считат, че кралицата е успяла да надвие опърничавата Кейт Мидълтън по отношение на името на второто й бебе. Както стана ясно, новороденото има цели три имена. Първото изглежда безпристрастно, тъй като е Шарлот. След това обаче си личат големите спорове между Кейт и бабата на мъжа й.

[caption id="attachment_340416" align="alignright" width="300"]Кралица Елизабет Втора е в обтегнати отношения с младата красавица Кейт Мидълтън Кралица Елизабет Втора е в обтегнати отношения с младата красавица Кейт Мидълтън[/caption]

Понеже "Елизабет" е второто име на детето, а "Даяна" - третото, се счита, че думата на кралицата е натежала. Както Kliuki.bg вече писа, Кейт Мидълтън много държеше първата й щерка да се казва на името на бабата на детето, която вече е покойница. Кралицата обаче имаше свое виждане за името на правнучка си, искайки тя да бъде кръстена на нея. В крайна сметка се стигна до компромисен вариант, тъй като и двете имена присъстват в акта за раждане, но това на кралицата е преди исканото от Кейт.

"Спорът между двете първи дами завърши с успех на кралица Елизабет Втора. Шарлот още е бебе, но успя да разбуни духовете в двореца. Нашата кралица обаче знае как се печелят битки. Все пак думата и на Кейт Мидълтън бе чута, тъй като дъщеря й получи своето "Даяна", което е огромен жест към покойната принцеса." - пишат колегите във Великобритания.

Отношенията между любимата на принц Уилям и баба му отдавна не вървят, но двете опитват да крият това от обществеността. За конфликт между двете за първи път се заговори на последната Коледа, когато Кейт Мидълтън не празнува с кралското семейство, а предпочете да заведе Уилям и Джордж при своите родители.

Катрин не се разбира добре и с Камила Паркър. Тя се чувства някак лоялна лъм принцеса Даяна, която бе публично унизена приживе, когато Камила се залюби със съпруга й Чарлз, припомня Kliuki.bg.