Няма и помен от секси дивата, която някога беше Галена. Към днешна дата фолк певицата представлява ужасяваща гледка, която надали може да възбуди който и да е мъж.

Цялото лице на Галя е някак изпито, което е в резултат на голямото й отслабване в последните няколко години. То обаче сякаш е прекалено и излиза от рамките на нормалното. Брадичката й е станала остра, цветът на кожата й е направо смразяващ кръвта, присъщ на зомби.

Някои от феновете й вече я определят като отлична звезда за нов филм на ужасите, където спокойно може да мине за една от жертвите, т.е. да играе труп. Сама по себе си тази мисъл е ужасяваща, защото касае жив и здрав човек.

Други пък я определят като Круела Девил. Това е ужасната жена, която в анимационното филмче искаше да си направи палто от 101 далматинци.

Факт е, че Галена премина през множество хирургически интервенции, за да изглежда така. Сякаш обаче си е пропиляла парите, защото не е станала по-красива, а напротив. Само на носа има три операции, усмивката й също е нова, като до момента за всичко е дала общо около 100 бона.

Да дадеш 100 хил. лв., за да изглеждаш по-зле. Това си е талант, а може би и тотална глупост, но Галена никога не е блестяла с особено голям интелект.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com