Страховито пророческо се струва на мнозина това, което е направила 18-годишната Дебора от Стара Загора дни, преди извергът Георги Георгиев да се нахвърли върху нея с макетния си нож. А останалото е до болка ясно, за съжаление...

Младата и хубава Дебора се е записала на видео как пее песента на Десислава "Някой ден". Странен е изборът на момичето за песен при все, че това е много стар хит на Деси, още от ранните й години и към момента не е сред вървежните в дискотеките.

Ужасяващо! Дни, преди Георги да я наръга, Дебора признава: "Твоят смях като нож се забива вътре в мен!" (ВИЖ ТУК)

Думите, които изпява Дебора обаче карат всички да настръхнат, защото те са следните: "Твоят смях като нож се забива вътре в мен". Да, това е текстът на Десислава, но като знаем какво следва за Дебора, няма как да не ни побият тръпки на ужас.

Друго също е очевидно - че девойката има чудесен глас и нещо повече - учила е народно пеене. Може би идеята и мечтата й е да се занимава с музика и да стане певица, макар да не й пожелаваме да се влива точно в чалга редиците.

В момента тя се възстановява физически и още повече психически като работи с психолог за травмите. Малко са хората, които допуска до себе си, като дори с родителите си не може още да разговаря нормално. Да, трябва й време на Дебора, но знаем, че ще се справи!