Ирина Тенчева показа истинското си лице, но постъпката й към Вихра Петрова е непростима!

Бременната в последния месец Ирина Тенчева направи нещо наистина ужасяващо. Вместо да се кротне и да се отдаде на мисли и действия, свързани със скорошното й раждане, настоящата на Иван Христов сътвори нечуван скандал и хвърли в шок бившата си съперница Вихра Петрова. Това разкриха близки до продуцента, изумени от злобата на Ирина Тенчева.

Оказа се, че откакто забременяла, Ирина Тенчева станала още по-озлобена към Вихра Петрова и нахъсана да превърне живота й в ад. Причина за това основно бил фактът, че така и не успяла да закара пред олтара Иван Христов, както го направи Вихра преди време.

[caption id="attachment_335411" align="alignright" width="300"]Ирина Тенчева Ирина Тенчева иска да помогне на Иван Христов да спечели пълните родителски права над Ава[/caption]

"Да, Иван и Ирина се ожениха в Барселона, но това е толкова сватба, колкото английската кралица е мъж. Всичко е било просто символично, а тя копнееше да се види в булчинска рокля и да се покаже пред всички като законна половинка на Иван Христов. Сега, когато това не стана, а двамата очакват дете, Ирина направо не се търпи. Вихра й е трън в очите във всеки момент", разкриват близки до продуцента Иван Христов, научи Kliuki.bg.

Горката Вихра Петрова едва не изпаднала в колапс, когато научила, че жената, отнела съпруга й, сега се опитва да отмъкне и дъщеря й Ава. Това вече минава всички граници, тъй като Ирина Тенчева не спирала да дудне на Иван Христов да продължи да се бори в съда, за да се сдобие с пълните родителски права над малката Ава.

"Ава се е превърнала във фикс идея за Ирина. Тя смята, че момичето трябва да живее заедно с тях, за да прекъсне всякакви срещи между Иван и Вихра. Сега, когато Ава живее с майка си, тя редовно се чува и вижда с Иван заради детето им, а това Ирина не може да понесе", разказват очевидци на един от поредните й скандали към Иван Христов.

Разбира се, всички са на мнение, че това, което си е наумила Ирина Тенчева, просто няма как да стане, тъй като Вихра Петрова е перфектна майка, а и Иван Христов няма никакво намерение да я наранява допълнително. Но човешката злоба край няма, клатят глави близки на красивата брюнетка Вихра.