Възможно ли е да се продава, истина ли е?

Скандалите около Златките не спират след излизането им от къщата на Big Brother. Първоначално за Черната Златка изтече информация, че предлага платени услуги на богати господа. Разбира се, обвинената отрече подобни слухове да са верни.

Сега и русокосата й съименичка на няколко пъти беше споменавана като момиче, което в миналото си се е срещало с богати мъже, за да я издържат. Колегите от HotArena. net пишат, че след изявата й в "Островът на изкушенията", където Златка Райкова придоби по-голяма популярност, са се хвалели различни господа, че срещу сумата от 1000 лева можеш да бъдеш с русата красавица. Разбира се, нищо от това не се коментира от самата Златка.

[caption id="attachment_303419" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова[/caption]

Доста се обсъждаха и някои от бившите и връзки с бизнесмени. Често се говореше, че заради изневерите си тя си патела и любовните и отношения с даднеи мъже са се проваляли.

В момента Златка Райкова е влюбена и само времето ще покаже дали всичките нейни недоброжелатели са си измисляли различни истории или в тях има и доза истина. Факт е обаче, че вместо след участието си в реалити формата на Нова ТВ Златките да изчистят своя имидж, те още повече скандализираха обществеността!