Певицата изживява един от най-мъчителните периоди в своя живот

Ивана е ужасно тъжна. Фолк идолът на няколко поколения не може да открие любовта. Вече доста време тя е сама и не само това, а вече е изгубила надежда, че може да се влюби. Ивана вече е загубила вяра в любовта. В предаването на Сашо Диков хубавицата разкри, че най-вероятно влюбването повече никога няма да и се случи, защото няма мъж, който да и допадне като човек.

[caption id="attachment_303675" align="alignright" width="300"]Ivana-bez-liubov Ивана страда всеки ден, защото няма любов в нейния живот[/caption]

Истината обаче е, че критериите на Ивана не са ниски. Тя сподели, че в една любов трябва мъжът да печели повече от жената, защото това го прави по-уверен в силите си и така е и по-привлекателен за дамите. Певицата харесва точно самоуверените господа, които излъчват независимост. Това можело да се постигне най-вече при добро финансово състояние. Имайки предвид високите хонорари, които получава Ивана обаче, трудно ще се намери по-добре печелещ мъж. Явно фолк дивата желае нещо като милионер.

Изпълнителката на "Сто патрона" скоро ще навърши 45 години. Тя има вече един брак зад гърба си, от който се сдоби с дъщеря си Теодора. Очевидно обаче любовната тръпка повече няма да сполети Ивана.