Иво Димчев изживява истински кошмар. След като постоянно развращава младото поколение, като се показва като жена, всичко това имаше своята логична реакция.

От седмици певецът, който сам се провъзгласи за елитарен, получава заплахи в социалните мрежи. Самият той ракри, че се страхува за живота си, защото психопати го тормозят.

„Ще изцедя заразно болната ти кръв, нищожество”, гласи една от заплахите.

Димчев е пуснал жалба в полицията, но там сам му казали, че няма достатъчно основание за задържане на въпросния мъж. Затова актьорът се оплака за пореден път от България.

Има слухове, че мъжът, който тормози Иво, е негов бивш любовник, заразил се с ХИВ от него и сега иска да си отмъсти. Както е известно, певецът винаги е в центъра на разврата и досега е имал стотици сексуални партньори.

Самият Димчев обаче твърди, че се е подложил на успешна терапия в последните 15 години и вече дори не е заразен. Болестта му била в ремисия и не бла агресивна към днешна дата.

За Иво се знае, че не е привърженик на кондомите. Именно така пипнал ХИВ. За съжаление, близки до него твърдят, че все още не ползвал предпазни средства, но бил убеден, че е толкова известен, че няма как някой мъж да не знае, че е болен и може да го зарази.

Източник: Crimesbg.com