Ивана отново е с Ковид

За това съобщи самата фолкпевица на личната си страница в социалната мрежа. Тази вечер „певицата на народа“ имала цели две участия, но заради болестта ги отменя.

„Ха сега! Отново съм с Ковид!Чувствам се добре, но тъй като знам, че болестта е заразна, отменям участията си! Не всичко е пари, приятели“, написа изпълнителката.

Това не е първия път, когато родената в Айтос изпълнителка се заразява с китайската чума. Ивана стриктно спазвала всички разпоредби и дори отблъсквала феновете от сцената, които искали да я прегръщат и да се докосват до нея. Поп фолк звездата дори се ваксинира и то с две игри, но въпреки това пипна Ковид.

Това съобщи тогава поп фолк фурията в новогодишното издание на „Забраненото шоу на Рачков“. В него тя обясни, че още през юли се ваксинирала и затова минала леко, като настинка, коронавирусната инфекция.

През пролетта обаче Ивана загуби татко си. Музикантът Тодор Калудов почина след усложнение на Ковид, а семейството му бе дълго време опечалено от загубата.

Сега певицата отново е пипнала заразата. Но по думите й болестта минава леко  и тя се надява скоро да зарадва феновете си.

Все пак притеснението остава и певицата изпълнявала всичко, за което я посъветвал личния доктор, доверяват от обкръжението й.