Ути Бъчваров бил на крачка от смъртта

Топ готвачът благодари на всички, че вече живее втори живот.

Ути Бъчваров е  запален рибар и ужасяващата случка се случила именно тогава. Освен запален рибар, той обичал и бира в горещите дни, каквито се случиха през този месец.

Та кулинарят, заплеснат по плувката над водата, надигнал чашата с бира. И тогава нещата се случили. В чашата била попаднала оса. Отпивайки, насекомото попаднало в устата на готвача и го ужилило. Моментално се получила алергична реакция и лицето на Ути се подула като медена питка.

Ути разказва по-късно, че започнал да се задушава и освен това видял целия си живот като на лента. Той дори мислено се сбогувал с всички, защото помислил, че това е краят.

Но за щастие бързата намеса на приятелите въдичари го спасила от сигурна смърт.

Медиците, които извикали също реагирали почти светкавично и веднага му поставили необходимата инжекция.

„Аз наистина бях на крачка от смъртта. На бързата реакция на приятели и доктори буквално ме върнаха от оня свят. Благодаря и на съдбата, която ми показа, че все още имам работа на тази земя“, емоционално се обърна готвача към всички „замесени“ в неговото оцеляване.

Ути Бъчваров съветва лаиците като него винаги да носят предпазни средства със себе си, защото „злото ни дебне отвсякъде“.