Тризначката Надежда ужаси с поведението си!„Умри, умри, умри!“, „Ти си малоумна

, за теб няма нищо, освен да се молиш за Ада, който те чака“, „Нали си от общия комунистически х*й, как ще ме разбереш“, и прочие обиди и цинизми ръси в социалната мрежа тризначката Надежда Станчева. [caption id="attachment_433693" align="alignright" width="300"]тризначката Надежда Тризначката Надежда отново успя да шокира[/caption] Вече цяла седмица Хоуп, както сама се е прекръстила, се жалва от ареста в Англия и пръска огън и жупел по всеки, който се опита да й даде съвет в мрежата. Тризнчката настоява и за среща с премиера Бойко Борисов, пише Галерия. Ето го разказът на риалити звездата от „Биг Брадър 3“ без редакторска намеса, за да не повлияем колоритния й изказ и правопис.

„Ще обесня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като пристигнаха полицайте ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха.

След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай. Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха.

Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон. Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!“. Тризначката Надежда обяснява, че е отишла на крака в българското посолство е Англия, но консулът Николай Иванчев не й обърнал внимание. Постът й в социалната мрежа се прие повече с присмех, отколкото насериозно. Най-много нападки Хоуп получи заради факта, че от години живее в Англия, а все още не говори езика им.

„Като гледам, и българският още ти куца“, обсъждат правописа на тризначката. Злонамерените коментари на потребители отключиха гибелния гняв на риалити звездата, неслучайно наричана още Триглавата ламя, и смъртните клетви започнаха да се леят като проливен английски дъжд.

Български емигранти в Англия пък са категорични, че няма как полицията там да те арестува без причина. Някои изразиха съмнение, че Надежда е била под влиянието на алкохол и в действителност е посегнала на униформените.