Ако преди години само появата им бе достатъчна, за да се разсмеем, то днес картинката е страшна И изобщо не ти е до смях... Става дума за тризначките или по-конкретно за тризначката Надежда, която се пусна в мрежата от Лондон със смразяващи разкрития.

Тя заяви, че в Лондон не можела да работи, не можела и да живее нормално, защото не била мюсюлманка. Спяла на улицата, живеела в кашон и имала само едно одеяло. А, за да се нахрани, просела от хората. Периодично пък идвали насилници наркомани, които я обладавали там, на място - на улицата.

"Страшно е. Ще сезирам властите и ще крещя, защото това трябва да се промени. Сестрите си не ги знам, но знам, че хора от семейството ми правят магия на мен, за да умра. И аз, за да им го върна, живея на улицата - за да се случи същото и на тях", леко несвързано говори Надежда, но предвид начина й на живот, това е разбираемо.

Цялостно визията на тризначката буди страх у тези, които я помнят навремето. Тогава трите сестри може и да не бяха твърде умни, но поне изглеждаха усмихнати и спокойни, докато днес...

Припомняме, че само една от тях - Любов, успя да открие любовта, да се омъжи и да си роди дъщеричка. Тя отдавна не контактува с Вяра и Надежда, защото казваше, че са тръгнали по лош път.

Източник: Хотарена.нет