В болница по спешност се озова Светлана Гущерова. Многодетната майка и съпруга на Християн Гущеров до вчера беше добре, а днес последователите и най-вече близките й бяха хвърлени в шок с новината, че е приета в клиника. И това не е лъжа, защото самата блондинка публикува снимка от болничната си стая.

Светлана пусна фотото, на което е с абокат в ръката и е поставила тъжно емотиконче в единия край. Тя не каза нищо повече, камо ли да обясни причината за тази ситуация. И вероятно това е грешка от нейна страна, тъй като моментално се появиха слухове, че благоверният й Християн Гущеров я е пратил на "легло".

Ужас: Светлана Гущерова по спешност в болница! Християн ли я преби?! (ШОК СНИМКИ)

Знаем, че многократно техни съседи разказваха как от къщата им се чували викове, обиди, писъци и плач - определено идващи от жена, а не от деца. Друга жена с тях не живее, особено по нощите, така че е абсурдно да се смята, че става дума за друг човек, а не Светлана. Да не говорим, че бившата жена на Гущеров - Мария, също беше признавала, че той я е удрял.

Има обаче и втора вероятност, която изглежда напълно логична и тя е Светлана да е получила силен нервен срив. Преди два дни блондинката изрева в полицията и в нета, че е била заплашена с киселина, която да я обезобрази. Ужасът й беше огромен и това е съвсем нормална реакция, заради която може да се е наложило да я хоспитализират.

Източник: Crimesbg.com