Софи Маринова се подстрига с основателна причина!Черна магия е причината Софи Маринова

да си отреже косата. Изпълнителката споделила, че последните години започнали да й се струпват твърде много проблеми, поради което решила да предприеме кардинални мерки. [caption id="attachment_423778" align="alignright" width="300"]Софи Маринова Софи Маринова втрещи всички с изповедта си[/caption] След като Гринго влезе в затвора, семейството на бившия й мъж също се забърка в проблеми, а самата Софи минала през тежка операция, изпълнителката решила, че е крайно време да промени нещата, пише вестник „България днес”. През главата на изпълнителката минала мисълта, че някой недоброжелател й прави черна магия, за да не бъде щастлива. Не знае кой може да й е причинил такова нещо, но решила да вземе мерки, за да не продължава лошата поредица. И докато на сватбата си тя беше с дълга изкуствена коса, на едно от последните си участия Софи е с модерното в момента каре. Късата коса на певицата стана обект на доста коментари. Някои я наричат „ученичка”, „момченце”, а също и подигравки, че не прилича на себе си.

Певицата обаче е категорична, че това е ново начало за нея, затова казала на фризьорката си „Режи” и се разделила с дългата грива. „Надявам се тази година само хубави неща да ми се случат”, споделя още Маринова.

И докато някои от феновете й се подиграват, Гринго и Лоренцо много я харесали. „Сега си още по-хубава”, окуражил я за промяната съпругът й, което й било напълно достатъчно. „Ако чак толкова ми залипсва дългата коса, ще си сложа екстеншъни или перука. И пак ще изглеждам по стария начин”, категорична е Софи. Изпълнителката споделя още, че никога не би си причинила експеримента, който си направи в младежките си години. Като изгряваща изпълнителка тя шокира с момчешки къса руса грива, но тогава били просто такива времена и било много модерно. Покрай визията си Софи призна, че има и друга своя страст — да седне на масата със салатка и ракийка. За съжаление, на певицата рядко й се случва да го прави, тъй като й се налага тя да забавлява хората, а не те нея. Но намира време и за себе си. „Да не съм балама само да работя”, казва Софи. И споделя, че сега се надява с Гринго да намерят време и да отидат на меден месец, където да консумират на спокойствие любовта си.