Лора Крумова е скована от страх

Водещата не спира да се тревожи и място не може да си намери от ужас. Журналистката непрекъснато търчи по лекари и стриктно следи за здравето си.

Паниката я е обхванала заради скорошната смърт на нейната приятелка и радиожурналистка Йовка Йовчева, която има три деца. Телевизионерката обяви, че събира средства за лечението на приятелката си от коварна болест.

Но само седем дни по-късно колежката й загуби битката с рака. Оттогава Лора Крумова не е на себе си и на всеки шест месеца посещава кабинета на известен мамолог в столицата, за да се преглежда.

Лора Крумова е станала и силно чувствителна, и в последно време не спирала да плаче по различни, дори най-дребни поводи, коментират хора от предаването й „На фокус“.

Журналистка стана майка на две деца от половинката си Сотир, който е учител по водни спортове. Двамата така и не минаха под венчило, въпреки че са заедно от 13 години.

Лора Крумова роди второто си дете на 39, когато бе на върха на кариерата си.Преди четири години, когато даде живот на дъщеричката си, тя водеше сутрешното предаване „Събуди се“.

След което бе изритана от собствениците на Нова телевизия. После година митарства и стана част от екипа на Цитиридис, но отново се върна при старите си работодатели. Като водеща на собствено публицистично предаване „На фокус“.

Източник: Ретро