Гала не знае какво да предприеме след разтърсващата новина, която й съобщиха!

Спокойната и уравновесена водеща на "На кафе" Гала се скова и онемя от ужас след неочакваната новина, която научи. Русокосата чаровница е толкова скандализирана, че буквално дъх не можела да си поеме. Това разкриха източници от кухнята на Нова телевизия.

А и как Гала да реагира по друг начин, когато разбра, че е на път да стане за подбив пред цяла България и да разочарова дъщеря си Мари Будева - с факта, че в нея е влюбена... жена. Няма никаква измислица - готвачката на Гала - Елица действително била хлътнала по нея от известно време насам, а чувствата й вече ескалирали дотам, че половината телевизия била наясно.

[caption id="attachment_338363" align="alignright" width="300"]Гала Гала като парализирана след шока с Елица[/caption]

"Ужасът за Гала е наистина голям. Тя никога не е подозирала каква е в очите на Елица и затова доста пъти й е позволявала да я пляска закачливо отзад или да я прегръща пред камерите. И в един момент, опа - Елица се оказва влюбена в нея, а навсякъде веднага плъзва слухът, че двете са имали взимане-даване. Гала е в потрес", разкриват близки до водещата от медията.

Истината била, че в момента Елица, която не крие своето влечение към жени, живеела на семейни начала със своя колежка - готвачка в известен столичен ресторант. Двете имали връзка от няколко месеца, но Елица продължавала да пази жива силната си тръпка към Гала.

"Вие наясно ли сте какво ще стане, ако партньорът на Гала - Стефан разбере за клюките и им повярва?! Говорят се какви ли не безумия - дори, че Елица и Гала ходили заедно в нощни клубове и се целували страстно. Никой не знае какво ще последва от цялата тази работа, но Елица е тази, която най-много ще пострада от това", убедени са източниците.

Те смятат, че за да успее да съхрани името и имиджа си, Гала ще се види принудена да уволни готвачката от предаването си, за да затвори устите на зложелателите. Дали подобна реакция ще й донесе желаното спокойствие обаче, тепърва предстои да разберем.