Златка Райкова и Георги Валентинов разтърсени от случилото се!

Шокиращо разкритие за Златка Райкова и Георги Валентинов втрещи близките на русокосата хубавица, а самата нея изправи пред нервна криза. Златка Райкова е изключително притеснена и трепери от страх заради неизвестен до момента психопат, който преследва нея и любимия й ММА борец.

Преди повече от месец Златка Райкова и Георги Валентинов научили, че анонимен психар е създал фалшив профил във Фейсбук от името на ММА боеца и редовно се заиграва с произволни момичета сякаш е наистина приятелят на Злати, разкриха нейни приятелки.

[caption id="attachment_336945" align="alignright" width="300"]Златка Райкова Златка Райкова ужасена от незнайния психопат[/caption]

Чатовете, които измамникът провежда с голям брой момичета от цялата страна, са откровено брутални и подхождат повече за сайт за възрастни, при това с дузина червени точки на екрана.

"Този мъж не е с всичкия си и наистина се страхувам. Та той е направил профила си досущ като този на Георги - с всички начални снимки, снимки на профила и прочие. Говори ежедневно от негово име, а наскоро ни блокира и така нямаме достъп до страницата му, не можем да се свържем с него и да го накараме да спре. Категорична съм, че подавам жалба в полицията, защото този човек може да е престъпник и да нарани някого", притеснена е Златка Райкова, която не без основание се страхува, че фалшивият профил на непознатия може да доведе и реални проблеми на нея или гаджето й.

[caption id="attachment_336946" align="aligncenter" width="300"]Фалшивият профил на измамника е досущ като този на истинския Георги Валентинов Фалшивият профил на измамника е досущ като този на истинския Георги Валентинов[/caption]

Отделно от това Златка Райкова все повече се ужасявала от мисълта, че този човек може дори да живее в столицата и да се намира някъде, близо до тях. "Вижда се, че очевидно е болен и е обсебен от мен и Георги. Ами ако реши да спре да си играе само виртуално и започне да ни преследва?! Такива хора са способни на всичко, дори и на най-лошото", жалвала се Златка Райкова пред най-добрите си приятелки, които обаче, за съжаление, няма с какво да й помогнат.

А докато полицията си свърши работата - ако това е в нейната компетенция, фалшивият Георги Валентинов продължава все по-настървено да гонка мацки и да им предлага срещи от името на спортиста. Затова нека всички потребителки да имат едно наум, ако случайно получат "мило съобщение" от приятеля на Златка Райкова. Бъдете сигурни, че това не е той, а изперкалият тип, чиято основна цел засега не е установена.