Веско Маринов си намери нова тръпка, но тя се оказа скандална!

Новата любовница на Веско Маринов продължава да приковава вниманието. След като напусна мъжа си, за да бъде с естрадния певец, сега Веселина Пеева направи нещо престъпно спрямо децата си, научи Kliuki.bg. [caption id="attachment_378630" align="aligncenter" width="300"]Ужас с новата на Веско Маринов: Виж какво прави с децата си! Веселина Пеева подлага собствените си деца на тормоз[/caption]

Блондинката от Добрич очевидно иска да довърши бившия си, тъй като е пуснала декларация до МВР, с коята забранява на голямата им дъщеря да напуска България. Това е удар под кръста на съпруга на Веси, защото той е доста заможен бизнесмен и разполага със сериозни възможности да заведе децата си на почивка в чужбина, пише HotArena.net.

[caption id="attachment_378628" align="aligncenter" width="300"]Ужас с новата на Веско Маринов: Виж какво прави с децата си! - Снимка 2 Веско Маринов се натъкна на скандална любовница[/caption] Интересното е, че на практика всичко това е било заформено от Веселин Маринов, който посъветвал новата си изгора как да съсипе мъжа си. За целта той й наел адвокат, който дал въпросната идея. Самият юрист обаче има доста интересно минало. Неговото име е Иван Кръстев и е от Варна. Преди време той е бил известен като приближен на ТИМ човек. По непотвърдена информация обаче, той е бил разкран от варненската мегакорпорация поради некадърност и интриги. Твърди се също, че през 2000 г. Кръстен в бил лишен да упражнява професията си на територията на Варна и затова е избягал в София. Ужас с новата на Веско Маринов: Виж какво прави с децата си! - Снимка 3 Любопитното при адвокат Кръстев е, че въпреки сериозното навлизане на Интернет по света, той все още не умее да борави добре с него. Покрай делата на Веселина Пеева се разказват смешни истории, че юристът така и не успял да намери достоверна информация за собственост на сайт. Затова в писмото му до съда имало един куп небивалици. Припомняме, че Веско Маринов на практика разби семейството на 42-годишната Пеева. Той остави двете й деца да бъдат отглеждани от баща им, залюбвайки се с майка им. Оттогава певецът избягва всякакъв коментар за личния си живот и се крие като мишка из столичните улици.