Венета Райкова не успя да устои на изкушението

Телевизионерката Венета Райкова се поддаде на еуфорията. И блондинката си пусна на страницата си във Фейсбук носталгично кадро. На него днешната телевизионна водеща е супер крехка абитуриентка. От старата снимка на водещата на едно от най-заядливите предавания в родния ефир „Горещо” ни гледа една напълно непозната Венета. „Това Венета Райкова ли е? Не може да бъде! Или снимката е подменена, или момичето е друго! Изобщо, ама изобщо няма никаква прилика с оригинала”, гласят коментарите под снимката, която съпругата на Тишо си пусна в профила на социалната мрежа.

Въпреки пиперливите думи, телевизионерката спокойно обясни, че това на снимката е тя през далечната 1992 година, когато е бил нейния абитуриентски бал. Настоящата водеща на „Дневникът на Венета Райкова” по ТВ7 каза, че тогава е била скромна и свита, като нямала нищо общо с визията, с която я познават зрителите и нейните приятели от хайлайф средите, пише Пик.

[caption id="attachment_341494" align="aligncenter" width="300"]Венета Райкова сега Венета Райкова сега[/caption]

Напук на перфектните си манекенски мерки – била е висока сто и шестдесет и четири сантиметра и е тежала четиридесет и седем килограма, в онези години си е нямала гадже. Момчето, с което ще е щракнала на кадъра е било единственото в класа й от СОУ „Стефан Караджа”. Снимката е направена на 31 май, преди двадесет и три години, на стълбите пред Гранд хотел „София”, където е била абитуриентската вечер на Венета и нейния клас.

[caption id="attachment_341495" align="aligncenter" width="225"]Венета Райкова като абитуриентка Венета Райкова като абитуриентка[/caption]

„Фотото е шокиращо. Не може да бъде, това крехко сърненце да си е нямало приятел. Или се шегува, или настина е била толкова задръстена”, не мирясват зевзеците да се кодошат в Интернет пространството. На заветните осемнадесет години не само че не бях отворена за външния свят, но и бях доста срамежливо и затворено девойче, признава си и самата Райкова.

Припомняме, че родителите на устата журналистка се развеждат и това се отразява зле на бъдещата „Мадам Горещо”. Затова расте свита и срамежлива. Но още тогава блондинката се зарекла със зъби и нокти да брани брака си, ако някога свие семейно гнездо. Днес Венета Райкова е спазила обещанието си, което е дала пред самата себе си. Макар че брака й с Тишо си има своите трусове, двамата продължават да са заедно, а сина им Патрик да се радва на мама и тати.