Чалга кариерата на Гергана Кацарска се срина дотам, че по-младите изобщо не са чували за нея. От 5 години не е вадила нова песен, а хит няма от 15 години.

По-лошото за Гери обаче е друго. Външността й е под всякаква критика. Само след месец тя ще удари 39 г., а прилича на 50-годишна лелка, опитваща се да мине за млада.

Братовчедката на бившия футболист и брадър Стойко Сакалиев има ужасяващи бръчки около очите, а кожата й упорито потъмнява. Вече дори и гримовете, които винаги е използвала в изобилие, не могат да й помогнат да изглежда поне прилично.

Гергана няма кой знае какъв успех и в личния си живот. От 20 години се лута между мъжете, но никой не я пожела за семейство. Преди половин година се завъртя слух, че е бременна, но и до днес няма нищо потвърдено. Дори и да стане майка, малко вероятно е бащата на бебето да остане с нея, по-скоро я е ползвал като секс играчка, каквато от 20 години е.

Припомняме, че Гери изгря точно преди 2 десетилетия с хита „Губя те бавно“. Последваха още няколко успешни песни, сред които и дует с Анелия.

Преди няколко години обаче около нея се разрази скандал за плагиатство и това подпечата края на кариерата й.

Към днешна дата блондинката е извън попфолка и води напълно обикновен живот. За нея дори имаше слухове, че е станала продавачка в магазин за хранителни стоки, за да се издържа.

Ужас! Помните ли я? Преди 20 години тя беше слушана и желана от всеки мъж, а сега да те е гнус да легнеш с нея (ФОТО)

Източник: Lupa.bg, Crimesbg.com