Преслава не вижда бял ден от няколко дни

Поп фолк дивата Преслава е подложена на невероятен стрес. Фолкаджийката е преследвана от опасен маниак. Певицата е подложена на телефонен тормоз и не може да спи, и да се храни от дерт.

Луд обожател непрекъснато бомбардирал телефона й с безумни обяснения. Първоначално една от най-тиражираните певици на „Пайнер” приемала съобщенията на неизвестния Ромео като шега и дори се кефила на писанията му, но нещата загрубели. Найстойчивите му есемеси особено се увеличили, след като стана известна окончателната разлъка на хубавицата с нейния дългогодишен партньор Жоро Малката Бирма, пише HotArena.

След като навсякъде в публичното пространство се завъртя информацията, че двамата късат окончателно заради болезнената ревност на бившия й годеник, любовните съобщения на мистичния Казанова сякаш ескалирали, оплакала се певицата на своите близки. Нещата излезнали извън контрол когато Преслава блокирала номера му. „Ще те унищожа и затрия. Ще залея красивото ти лице с чаша киселина”, отговорил на това нейно действие незнайния ухажор. Неизвестният мачо, който според Преслава е на възраст малко над 30-те продължил да я тероризира от нов, непознат номер, научи и  Kluiki.bg.

[caption id="attachment_338669" align="alignright" width="300"]Преслава е преследвана от опасен маниак Преслава е преследвана от опасен маниак[/caption]

От мобилният оператор обаче отказвали да разкрият самоличността на натрапника заради защитата на личните данни. Те посъветвали поп фолк дивата да подаде жалба в полицията. Въпреки съветите на шефовете си Преслава отказвала досега да има до себе си бодигардове. Тя не искала да я пазят мускулести охранители не толкова заради парите , а от неудобството все да се навъртат около нея.

Ролята на пазач и озвучител до момента изпълнявал нейния шофьор и на този етап той й бил достатъчен. Певицата не се възползвала от техните услуги дори и когато беше гадже на милионерския наследник. Но последните тревожни събития доста стреснали Преслава и тя променила мнението си. Звездата на „Пайнер” била готова да наеме пазачи, за да гарантира рахата си и да възвърне съня си. Певицата на годината вече била сменила и телефонния си номер.

Въпреки че от много години Преслава използвала все едни и същи цифри, с които се свързвала с приятели, роднини и уговаряла бизнес интересите си, тя направила и това, за да осигури безопасността си.