Болна ли е певицата, тревожат се феновете й?!

Страшно нещо се случи на една от най-очарователните ни поп фолк гърли Емануела, която преди няколко дни припадна по време на поредното си нощно участие. Свидетели на ужасяващата сцена са станали доста клиенти на заведението в Пловдив, пред чиито очи красавицата се е свлякла безжизнена на земята.

Първоначално всичко е вървяло гладко, разказват присъстващи на мястото. Емануела е изглеждала невероятно и както винаги, е била широко засмяна. Тя пускала бъзици на приятели и случайни фенове, танцувала, а после хванала микрофона, за да пее.

emanuelaШоуто й протичало перфектно, докато изведнъж тя дала неочаквана почивка и слязла от сцената, за да се оттегли. Малко по-късно станала и страшната сцена, а някои по-лабилни фенки дори се разпищели, че певицата е починала.

За късмет, след като я напръскали с вода й тикнали под носа й шишенце с парфюм, синеоката чаровница дошла на себе си и се окопитила от стреса.

Участието й обаче и без това било към края си, така че тя предпочела да не се връща на сцената, а да си вземе заслужена почивка. Качили я в автомобила й, а шофьорът я откарал директно в дома й.

След този случай почитателите коментират две неща - дали Емануела е болна, или е бременна?! При всички положения, дано да е второто!