Венета Райкова полудя от тревога и предприе драстичен ход!

Водещата Венета Райкова изпадна в истински шок и предприе драстичен ход след нещастието в дома й. Поне нещастие според мнението на блондинката, която била убедена, че злото е проникнало в къщата й и е причина за сполетелите я напоследък беди. Това разкриха нейни близки, притеснени за душевния й мир.

Венета Райкова от известно време не била на себе си и се кълняла, че има направена черна магия в дома й. Символ на това бил гарванът, който я накълва по главата съвсем случайно, докато вървеше по улицата преди седмица, както и фактът, че новото й предаване "Дневнкът на Венета" има убийствено нисък рейтинг.

[caption id="attachment_341737" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова е станала повече от суеверна[/caption]

Затова Венета Райкова не мирясала, докато не извикала свещеник в къщата си, който да прогони злите духове с половинчасови молитви и къдене с тамян. "Преди това Венета беше няколко пъти при своята лична ясновидка Стефка от Бургас, но тя не успя да й помогне. Поне Вени сметна така. Затова беше категорична, че само поп може да й върне спокойствието и го направи", разказват близки на суеверната водеща.

Припомняме, че Венета Райкова отдавна се е вживяла в окултното и не престава да чете литература за духовно извисяване, пречистване от злото и тем подобни неща. Тя отдава смисъл и значение на всяко едно нещо, което се случва с нея или около нея, а ужасът й от магии и зли очи е несравним с нищо.

Затова сега, когато вече свещеникът отишъл в дома й и изпълнил мисията си, русокоската си отдъхнала. Тя била убедена, че молитвите на попа ще помогнат и на бъдещите й отношения с половинката Тишо, който напоследък също се бил отдалечил от нея.

Двамата все по-рядко се отдавали на интимни ласки, а Тишо се оправдавал с многото работа по новия си бизнес и проблемите в ресторанта си. Венета Райкова обаче била убедена, че и това се дължи на лошите енергии, които отчето се постарало да изчисти до една.