Тодор Славков сериозно изплаши всички, дъщеря му плаче!

Победителят в Биг Брадър Ол Старс Тодор Славков изплаши всички и най-много дъщеричката си след като бе открит в безсъзнание в дома си в тузарския жилищен и хотелски комплекс "Макси". Това се случило вчера, когато приятели на Тодор Славков се притеснили, че не вдига телефона си от 24 часа и разтревожени отишли да проверят какво става.

"Добре, че го намериха. Малък Тошко можеше да умре. Слава на Бога, че след поредния запой е забравил да заключи вратата си, явно е бил неадекватен. Хората са си тръгнали и са го оставили в безпаметно състояние, а после е припаднал на пода. Не се знае колко време е лежал там, но веднага го откараха в болница", разкриват познати на Малък Тошко, убедени, че ако продължава така, този човек ще се самоубие.

[caption id="attachment_331622" align="alignright" width="300"]Тодор Славков Тодор Славков можеше да умре, обясняват лекарите[/caption]

Самите лекари, които се погрижили за Тодор Славков обяснили, че подобно сътояние е животозастрашаващо и че едно закъснение е можело да се окаже фатално за внука на Тодор Живков. Той е получил силно алкохолно отравяне, което в нередки случаи завършва със смърт.

Оказва се, че Тодор Славков на практика не е спирал да пие още от понеделник, когато излезе от Къщата. Тогава той се накваси още от дома на Биг Брадър, след което продължи на афтърпартито на звездите. Там се почувства зле и се наложи лекари от Спешна помощ да му поставят инжекция. Вместо да спре да пие и да се прибере в дома си обаче, Малък Тошко продължи.

Той действително се върнал в апартамента си, но с тумба така наречени "авери", които го подкокоросвали към още и още пиене. До припадъка си вчера, на практика Тодор Славков не е оставял чашата, а ужасените му познати, които го намерили припаднал обясняват, че се шокирали при вида на разпилените десетки празни бутилки алкохол по пода на дома му.

За огромен късмет Тодор Славков прескочи трапа, но близките му са убедени, че това е последната капка, която преляла чашата и че в най-скоро време бившата му Силвия ще заведе дело в съда за отнемане на родителските му права.