Тя беше Мис България преди цели 15 години и се прочу у нас с прякора, който народът й лепна - Мис Крокодил. Антония Петрова обаче продължава да се изживява като първа красавица и до днес, тупайки се в гърдите колко е поддържана и бляскава.

Е, това, което видяхме на тези снимки обаче, няма нищо общо с поддържането. Оказа се, че ц*ците на Тоца са яко увиснали и е крайно време да се подложи на процедура за повдигането и стягането им. 40-годишната съпруга на Ивайло Батинков е блъскана със силикон, който обаче си има годност и след определен брой години трябва да се подновява или да се повдига.

Петрова е напъхала любениците си в потник, който на всичко отгоре е и с два размера по-малък от нейния, като буквално я задушава. Тясната дрешка е натиснала моцарелите й така, че още повече личи колко са увиснали. А една част от силикона, който се подава навън, тотално потресе потребителите.

Дори мъже реагираха в мрежата като споделиха, че гледката далеч не е приятна за окото и не биха пожелали да си легнат с Тоца и ако да са пияни. Е, тези изказвания са доста преувеличени, разбира се, сигурни сме, че повечето по принцип не биха пропуснали, но е истина, че Петрова трябва да се "ремонтира".

"То не може само фотошопи с изхвръкнали бели зъби, скули и грим. Да се погледне малко по-критично", съветват я хора в нета.

Източник: Crimesbg.com