Симеон Колев с паник атаки от Мариана Векилска!Бившият мъж на водещата

Мариана Векилска най-после проговори за скандалната им раздяла. Симеон Колев за пръв път признава, че всъщност с тв звездата не са двойка от вече 4 години, в които той е самотен баща. [caption id="attachment_426391" align="alignright" width="300"]Мариана Векилска Раздялата с Мариана Векилска съсипала Симеон Колев[/caption] Времето не му помагало да преодолее краха на брака им, а последните месеци се оказали дори по-трудни от първите. Защото Мариана не само напуснала семейния дом, а и страната, за да гони кариера в европейска институция в Брюксел.

„Раздялата с Мариана за мен беше трудна, драматична и унизителна. Приех я като най-големия си личен провал. Беше подценена съвкупност от лична болка. Но постепенно си дадох сметка, че не мога да се сърдя на пълнолетен човек за това, че е взел решение.

Сега с Мариана не сме приятели. Ако и когато тя има нужда от мен – аз съм на линия, във функцията ми на възпитан и кооперативен човек. Няма да кажа лошо за нея, но няма и да лицемеря, че сме в прекрасни отношения. Нямаме отношения. Имали сме минало. Миналото е мъртво тегло за настоящето“, споделя нараненият Симо, пише Ретро. Радиоводещият признава, че когато Векилска решила да напусне дома им, и за общия им син Момчил, и за дъщерята на Мариана от предишен брак било тежко. „Момчил беше на 10, а Габи беше втора година студентка в Холандия и излизаше от една много трудна връзка. Аз минах през всякакви периоди след разпадането на брака ни – на обвинения, на съжаления, на самосъжаление, но трябваше да остана цял, защото нося отговорност пред себе си и пред двете деца“, допълва Симо. От разстоянието на времето в главата му продължавали да кънтят последните думи на голямата му любов, с които го „шамаросала“ на изпроводяк. „Мариана ми каза: Симо, мерси, ама чао!”. Трудно се живее с такъв човек. Няма да забравя и друго нейно изречение на тръгване: „Ти си перфектният мъж и това е най-големият ти проблем“, спомня си с болка Колев. Най-ужасният момент за него обаче дошъл няколко месеца след раздялата. Наложило му се да тръгне на терапевт, защото отключил сериозни психически проблеми.

„Потърсих психолог, защото в оня период имах паник атаки, за които отначало не си давах сметка, че са такива. Нощем тичах в Спешното, мислейки, че умирам, а няколко часа по-късно трябваше да съм забавният Симо от БГ Радио, който води забавен сутрешен блок“, казва той.

Адът продължил повече от година – на приливи и отливи, като през това време той не си позволил да отсъства нито един ден от работа. Именно работата и децата го крепели, а за нова жена не смеел да мечтае. Смятал, че синът му не е готов да приеме друга в дома и сърцето си, особено след като майка му заминала за Брюксел.