Щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг - Дара Екимова, накара зрителите да настръхнат от ужас. Буквално. Младата певица сподели най-тъмните си моменти в живота и разкри, че преди няколко години е била на косъм от фатална постъпка.

Дара не искала да яде, не искала да живее дори, а причината за чудовищния й срив бил Маги Халвадвжиян - или по-точно неговото шоу "Като две капки вода". Когато Дара Екимова участвала в него, получила зверски бърнаут, плюс депресия от реакциите на зрителите.

"Подготовките, репетициите, стресът бяха на максимум. Изцеждах се до последна капка енергия, а после - вместо да бъда щастлива, аз плачех с часове. Чувах и четях всякакви обиди за себе си - от това колко съм грозна и дебела, до това, че не мога да пея. Обиждаха ме, че съм в предаването с връзки и само заради имената на родителите ми, иначе не съм струвала нищо. Това ме съсипа и отключи хранителното ми разстройство", казва Дара.

Тя добави, че всеки път, когато седнела да се храни, имала усещането, че не е заслужила да го прави, че всяка хапка храна ще я направи още по-противна в очите на хората.

Радва се, че е потърсила помощ и че днес тези ужаси са зад гърба й и призовава хората да не се затварят, а да споделят и да говорят за тези неща.

Източник: Crimesbg.com