Какво се случва с естрадната икона?

Примата на родната естрада е известна работохоличка, но все пак възрастта не прощава. Певицата ще прекара почивните дни в дома си, заради навехнат крайник. Естрадната легенда се оплаквала от режещи болки в глезена, който навехнала сериозно.

За това съобщила бившата й икономка Мария. Когато дошла в дома на бившата си работодателка, за да й занесе мартеница, Лили Иванова едвам, с куцане, й отворила вратата.

Тя й се ожалвала, че е контузила крака си и Мария моментално се заела да я лекува по стар, изпитан метод. Тя напълнила леген с хладка вода и сложила малко сапун в него, като накарала изпълнителката да сложи в него подутия си глезен. С лек масаж тя  й облекчила болката, като я накарала да си легне и да остане няколко дни на топло, без да се движи много.

72-годишната женя не я разпитвала как се контузила,  а само я оставила да си почива и да се възстанови.

Близки до обкръжението й доверяват ,че иконата на поп музиката пострадала заради неизменните си високи токчета. Дори в дома си Лили Иванова се движела с чехли на токове, заради което си навехнала крайника. С голям зор те я накарали да си купи маратонки, за да тренира поне с обувки с равни ходила в домашния си фитнес.

Но Лили Иванова категорично отказвала да се раздели с високите токчета навън. По думите й те били дрескода й, като на кумир за любимата й публика.