Иво Димчев е голям талант и това е доказано във времето. Той е всестранно развита личност. Изявява се като певец, танцьор, хореограф, текстописец и какво ли още не. Това обаче не му дава право да си играе с човешкото здраве.

Както е добре известно, Иво е ХИВ-позитивен от около 15 години. Оказва се обаче, че той е и страшен егоист, на когото не му пука за другите.

Димчев е известен гей и той не го крие. Онова, което крие, обаче е, че е заразил с ХИВ цели 76 човека. Драмата е голяма, защото в повечето случаи става въпрос за млади мъже в разцвета на силите си.

Очевидно певецът не си пада по предпазните средства. Като повечето хомосексуалисти, той не обича да ползва кондом, а директно да усеща мъжете в себе си. Заради тези си извратени фетиши 76 човека са с влошено здраве, а някои са на прага на смъртта.

Иво Димчев от години живее и работи в чужбина. Именно там хваща ХИВ при един от безразборните си сексуални актове с мъже.

В последните години обаче Димчев много често се връща в България, а по време на пандемията почти не излезе от София. Тогава са се появили и повечето му „жертви“.

Развратът на Иво Димчев е направо за затвор, защото той съвсем съзнателно не ползва нищо по време на секс, при положение че знае, че е серопозитивен. Интересно как тези 76 мъже са се съгласили да не ползват „гумичка“, след като Димчев е популярен и за него се знае, че е с ХИВ. Все пак може и да не са знаели кой е, не е чак такава звезда, че да го познава абсолютно всеки българин.

Егоизмът на Димчев е огромен, защото за него може да не е голям проблем да си заплаща лечението, което е много скъпо, но за други може и да е. По принцип ХИВ вирусът не води до смърт, ако се приемат хапчета, с които да се поддържа имунната система на организма. Но когато човек няма пари за скъпото лечение, той стига до СПИН, а след това и до фаталния край.

Източник: Crimesbg.com