Ани Салич не знае какво да прави и е изпаднала в страшна депресия!

Голяма беда сполетя водещата на Нова тв Ани Салич, която дълги години се изявяваше като основното лице на конкурентната Би Ти Ви. Ани Салич не може място да си намери от ужаса и шока, в който е изпаднала, а колегите й сериозно се тревожат за нея и настроенията, които внася в нюзрума на телевизията.

Оказа се, че Ани Салич е изпаднала в нервен срив, заради който само за два месеца е надебеляла с цели 15 килограма. Промяната у Ани Салич е видима за всички с просто око, а костюмите, които й осигуряваха от телевизията, отдавна вече не й стават. Ани Салич изпаднала в страшна депресия след първия път, в който не успяла да закопчее копчето на сакото си. То едва не се пръснало под наедрелите й форми, затова се наложило да го свали.

[caption id="attachment_318169" align="alignright" width="300"]Ани Салич Ани Салич дебелее от въздуха и не знае какво да направи, за да спре[/caption]

От известно време насам Ани Салич се появява на екран в широки блузи или рокли от еластични материи, които обаче подчертават всяка гънка от фигурата й - а те изобщо не са малко. "Отвратително! Какви са тези дрехи?! Приличам на хипопотам на екрана", беснеела в гримьорните Ани Салич, но стилистите на Нова телевизия не знаели с какво да я облекат, за да й угодят. А и още не е измислена дреха, която да те направи да изглеждаш слаб, при положение, че задните ти части наближават половин декар.

"Откакто надебеля, Ани Салич направо не се търпи. Тя постоянно намира кусури на колегите и ги обвинява за напълняването си, защото я съблазнявали с калоричните си закуски. Не се вижда, че постоянно набива нещо от нерви и стрес, а храните, които поема, са повече от вредни", коментират колегите й от Нова телевизия.

Промяната с Ани Салич се случи след като тя се премести в Нова телевизия и едновременно с новините се захвана да прави и авторското си предаване. На практика тя почивала само в събота, затова започнала да яде, каквото й скимне, за да успокоява нервата си.

Припомняме, че преди време Ани Салич бе отслабнала рекордно с диета от зеленчуци и много чай, а зрителите на Би Ти Ви едва я познаха. Днес обаче тя отново се ошишка и дори свали брачната си халка, която жестоко й отесня.