Развратът на Гери-Никол Георгиева вече започва да идва в повече на доста хора. Дори мъжете са в шок от това, което прави на участия.

Наскоро 24-годишната певица почти е изнасилила мъж в дискотека. Да, няма шега, варненката е принудила момчето да прави непристойни неща.

Гери-Никол си харесала един от младежите в публиката, издърпала го и го накарала да коленичи пред нея. После вкарала главата му под полата си, имитирайки, че той й прави ор@лна любов.

Всъщност дали е имитация, не е много сигурно. Очевидци твърдят, че тя така навряла устата му до интимните си части, че не му оставила голям избор дали да я задоволи наистина или не.

Младата певица по принцип открай време се държи като евтина уличница по участия. Тя дава на мъжете да я обарват, да я целуват по някои части на тялото дори и да интимничат с нея на воля.

Това показва не само колко е развратна, но и колко зле е възпитана Гери-Никол. Баща й е адвокат, а не е успял да й обясни, че когато се държиш като жрица на любовта, обикновено ставаш такава.

По всяка вероятност родителите на певицата се срамуват от онова, което тя прави по участия. Затова нито веднъж не са били забелязвани в нощен клуб, в който се изявява, нито баща й, нито майка й.

Източник: Уикенд