Нещо ужасно се случва с поп певеца Георги Христов

Даровитият изпълнител като че ли от ден на ден чезне. В този факт са убедени и стресирани неговите многобройни фенове.

Това си личи от новата снимка, която певецът си качи в профила. Косата му е чисто бяла, прическата тийнейджърска, но лицето и тялото му са страшно слаби и изпити.

Въпреки усмивката, Георги Христов не изглежда никак добре.

„Какво се случва с Георги Христов? Той буквално се е стопил, все едно чезне…Болен ли е или нещо го яде отвътре. Но ако така продължава, нищо добро не го очаква“, коментират под снимката му в нета.

Добрата новина е, че естрадната легенда вече не е църен, заради солариума, в който непрекъснато се пече. Но изпитото си лице и мършавото тяло дължи на алкохола, към който е залитнал трайно. Според слуховете Георги Христов страда от цироза и булимия, на „които дължи“ гърчавия си и нездрав вид.

А непрекъснатото си излагане в солариума певецът правел, за да скрие жълтеникавата си кожа, с която се сдобил заради болния си черен дроб. Него пък „получил“ именно поради трайното си пристрастяване към бутилката, шушукат в гилдията.

Всъщност Георги Христов сам си вреди и със солариума, защото от прекаленото излагане на лъчите му може да получи опасния меланом на кожата.

Другото, което забелязаха феновете му е впития клин, към който певеца също е трайно пристрастен.

Източник: Лупа.бг