По време на слънчев следобед на Гала и се случи необичайна и стряскаща среща. В търсене на спокойствие, далеч от шума водещата остана неприятно изненадана. В имението се появила змия.

Блондинката запазила пълно самообладание, а това е много добре, в противен случай животът й би бил в опасност. Тя застанала на безопасно разстояние. Не пропусна да го заснеме и да пусне снимка в социалните мрежи.

Ветеранката в Нова телевизия наскоро се нанесе в нов дом.  Тя мечтала за него дълги години. Имението е огромно. Просторният имот е на един етаж с високи тавани, като отвън едната част е облицована с дърво, а другата с камък. Водещата е много доволна от крайния резултат за осъществената визия на къщата.

Всекидневната е обединена с кухня, преобладаващият материал отново е дърво. През прозорците се забелязва и външна кухня, продължение на вътрешната. Огромни френски прозорци откриват панорама към дворното място и язовира, а на верандата уютно е кацнала люлка, която със сигурност е любимото място на всички.

Гала прекарва много време  в градината, обича да засажда цветя. Тя си пожелава много хубави мигове в мечтания дом.

Източник: hotnews.bg