Мнозина се чудеха и то от доста време, защо Антония Петрова не се снима често в профил, особено през последната година. Снимките й почти винаги са в анфас или с леко извъртяно настрани лице, но не и директно в профил. При някои това е нормално, има хора, които не си харесват профила, но на Тоца преди не й дремеше.

Снимки, качени от нея днес обаче показаха причината и тя е - тотално обезобразяване от пластични намеси. За никого не е тайна, че съпругата на Ивайло Батинков се пристрасти към разкрасяващите процедури и редовно се подлага на такива.

Ужас: Ето защо Антония Петрова се снима в анфас, профилът й е кошмарен! (обезобразили са я - СНИМКИ)

Тя обаче не ползва само масажи, мезотерапии и други безобидни подхранвания на кожата, а блъска лицето си с ботокс и с филъри, преправя брадичка, надува устни и какво ли още не.

Сами виждате на какво прилича профилът й, вследствие на всичко това - долната част на лицето й е видимо издадена и стои като несъразмерна с горната, а носът й сякаш е вдлъбнат навътре, за сметка на брадичката и долната челюст, които те "бодат в очите".

"Как я харесва така и мъжът й, ама явно са си лика прилика. То иначе щяха ли да се съберат, че и да си пригласят така", коментират в мрежите.