Елен Колева каза страшната истина директно, а думите й се превърнаха в медийна бомба!

Синеоката актриса Елен Колева ужаси всички с шокиращо разкритие. Красавицата прояви смелост да признае истината публично, въпреки че не крие страса си от последствията, които могат да я връхлетят. Думите й се превърнаха в медийна бомба, а развръзката на случая тепърва предстои.

Елен Колева с уплах призна пред всички, че бившият й партньор Александър Найденов или още Сашо Майонезата продължава да я следи и тормози. Нещо повече - наскоро той отново я заплашил, а думите му накарали хубавицата да настръхне от ужас, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_336206" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева изпитва панически страх от отмъщението на Сашо Майонезата[/caption]

Сашо Майонезата предупредил Елен Колева да си държи устата затворена и да не обелва и дума за него, ако не иска да я изпрати по пътя й в ковчег. Освен това той й намекнал, че ще я залее с киселина, не изпълнява ли заръките му.

Потресаващите заплахи на Александър Найденов буквално изправили косите на беззащитната актриса, която си изпати зле от края на връзката си с бизнесмена милионер.

Припомняме, че Сашо Майонезата се раздели с Елен Колева с шумен скандал, а определенията му за нея по медиите, бяха повече от унизителни и непристойни. "Не ми говорете за тази никаквица, която още на 12 години е обикаляла по грединките на малкия си провинциален град, за да задоволява момчета и чичковци. Елен са я минали цял отбор футболисти още преди да навърши пълнолетие", бълваше обида след обида по неин адрес бизнесменът.

Разбира се, няма как да оставим настрана и позицията на самия Александър Найденов, който от своя страна обвинява Елен Колева в многобройни изневери по време на връзката им, докато е живяла в неговия апартамент и е харчила неговите пари. Коя от двете версии е вярната, единствено те двамата биха могли да знаят.

Към момента обаче Елен Колева признава, че е по-изплашена от всякога и иска веднъж завинаги да изтрие от спомените си миналото и отношенията си със Сашо Майонезата.