Диляна Попова някога се водеше секссимвол и мечта за всички мъже. Преди 10 години тя беше на гребена на вълната и неслучайно свали най-желания мъж Асен Блатечки, раздели го с жена му и му роди син.

Днес обаче ситуацията изглежда коренно различна. Манекенката, която го раздава и актриса, не просто се е състарила, но и е заприличала на тр@вестит.

Попова пусна своя снимка в социалните мрежи, на която е с вързана коса, която изобщо не се вижда, има бръчки около устата и е с тежък грим. Именно в този си вид е заприличала на жена от типа „транс“, които са все по-актуални в западния свят през последните години.

Интересното тук е какво намира Лъчезар Захариев в подобна жена? Ресторантьорът може да има всяка, но се е спрял на бивша красавица, която към днешна дата може да мине за транссексуална.

Както е известно, Диляна и Лъчо въртят любов от половин година. На манекенката не й трябваше много време да забрави Блатечки, с когото се раздели за втори път само преди година.

Според някои слухове актьорът бил шута на майката на сина си именно заради все по-състаряващия й външен вид. Попова е само на 41 г., а вече има доста бръчки по лицето, което не е никак секси.