Ромската перла на родната чалга Софи Маринова е напът да си изпати жестоко от действията на сина си. След като стана ясно, че Лоренцо е замесен в схема за превозване на мигранти, която може да му осигури до 8 години затвор, вече никой не иска да вижда певицата всяка неделя вечер като жури в „Звездите в нас“.

Продуцентът Маги Халваджиян е голям приятел със Софка от 20 години, но и той бил разколебан дали такова лице, чийто син е престъпник, трябва да се подвизава в екипа му. Арменецът винаги е бил с будна гражданска позиция и осъждал строго поведението на Лоренцо, а и майка му, която според него не го е възпитала като честен и почтен човек.

Работата на Софи Маринова дотук в шоуто не е в нейна полза и също допринася да се мисли за смяната й. Зрителите още от първия епизод са й вдигнали мерника, защото не знае половината от имитираните изпълнители и показва много слаба музикална култура.

Всичко това карало Маги сериозно да се замисли дали да не я смени, тъй като не само уронва престижа му, но и влияе негативно на рейтинга му. Продуцентът е доказал, че за него парите са на първо място и няма да търпи никого, заради когото губи финанси.